Botox

Uklanjanje Bora

Odviknite se od izražavanja emocija licem uz pomoć Botox-a ili Dysport-a. Iz tih razloga su Botox i Dysport najpopularniji i najpoznatiji farmaceutski proizvodi savremenih estetskih tretmana lica. Nastali kao produkti bakterije Clostridium botulinum tip A, danas su nezamenjivo sredstvo podmlađivanja žena i sve veću popularnost uživaju i kod muškaraca. Intervencija se radi nanošenjem anestetika u obliku kreme na lice. Dvadesetak minuta nakon toga u određene tačke na licu ubrizga se Botox. Nakon 3-10 dana počinje dejstvo tako što se parališu mišići lica na čelu, oko očiju, na nosu, oko usana ili vratu. Dejstvo traje i do šest meseci. Botox privremeno uklanja već postojeće bore ali svakako sprečava nastajanje novih.Sa Botox-om je najbolje početi dok se bore još nisu pojavile. Na taj način dugo ih nećete ni imati.
Preporučujem da se radi jednom godišnje. Svakako ne pre devet meseci od poslednjeg ubrizgavanja. Bora će biti manje i nakon prestanka dejstva. Ne ubrizgavajte ga češće od 9meseci. Osvežite lice popunjavanjem bora, to će Vam obezbetiti jedriji i lepši osmeh.Botox-om se takođe može smanjiti i preterano znojenje ispod pazuha na dlanovima i tabanima.

uklanjanje bora

O nama

U Laser Professional Centru nudimo trajno uklanjanje neželjenih dlaka koristeći sofisticiranu Light Age LPX lasersku platformu.

Kontakt

Save Tekelije 1a (ugao Cara Nikolaja II i Save Teklelije, Vračar)

+381 11 407 96 78
     +381 62 338 240

office@laserprofessional.rs

www.laserprofessional.rs

Radno Vreme

Ponedeljak-Petak
12:00 - 20:00

Subota
12:00 - 17:00

Nedelja
Ne radimo

Language

english srpski

Social