Najčešće postavljana pitanja

1. Koliko košta tretman laserom?

U poređenju sa doživotnim odlascima na depilacije voskom, brijanjem i kupovinom krema za depilaciju, laserska epilacija je veoma priuštiva.

2. Da li ima neželjenih efekata i da li je procedura bezbedna po zdravlje?

Ne postoje apsolutne kontraindikacije, nema neželjenih efekata. Metoda je lokalna i potpuno bezbedna po zdravlje. Ono što je veoma važno, a što će vas naši dermatolozi pitati na svakom pregledu ili pred tretman laserom je sve ono što može da utiče na kvalitet tretmana a vezano je za vaše individualno stanje.

3. Da li je tretman bolan?

Tretman nije bolan. Najviše osoba doživljava laserski zrak kao blago bockanje ili kao čupkanje dlačica, s tim da neki delovi tela mogu biti više osetljivi od drugih. Lokalna anestezija nije potrebna . Sam Laserski puls se obavlja zajedno sa usmerenim hladnim vazduhom tako da nema zagrejavanja kože.

4. Koji delovi tela mogu da se tretiraju?

Bilo koji deo tela može da se tretira laserom da bi se uklonile neželjene dlačice.
Laserska epilacija se najčešće koristi na sledećim delovima tela:

Lice I vrat
Žene: Obrve i greben nosa, Nos, Uši, Nausnice, Brada, Zulufi
Muškarci: Cela ili parcialno brada, Jagodice, Obrve I greben nosa, Nos, Uši, Prednji deo vrata, Zadnji deo vrata, Podbradak
Torso
Žene: Pazuh, Ruke, Areola, Stomak
Muškarci: Ramena, Cela leđa, Gornji deo leđa, Nadlaktice, Cele ruke, Grudi, Abdomen
Karlični deo
Žene: Bikini, French Bikini, Brazilian Bikini, Naval line
Muškarci: Mankini, Brazilian Mankini, Zadnjica
Noge
Žene/Muškarci: Pola nogu, Cele noge, Butine, Podkolenice, Stopala

5. Koliko traje jedan tretman laserom?

Dužina pojedinog laserskog tretmana određuje se gustinom rasta dlake I oblasti koja se tretira. Male površine, kao što je pazuh, tretman laserom traje 5 minuta, veća podrucja kao sto su cele noge ili leđa traju od 20 minuta do 40 minuta, a priprema za tretman traje 15 minuta.

6. Koliko je potrebno tretmana da bi se potpuno uklonile dlake?

Broj tretmana potrebnih za trajnu uklanjanje dlaka zavisi od površine tela koja se tretira, gustinu rasta dlaka I ciklusa rasta dlake.
Postoje tri faze rasta dlake – Aktivna, regresija i mirovanje. U bilo kom trenutku , oko 30 % od vaših dlaka je u aktivnoj fazi rasta i preostalih 70 % je u regresiji ili fazi mirovanja.
Laser je efikasan u otklanjanju dlaka koje su u aktivnoj fazi rasta . Sa svakim tretmanom, folikuli koji su u aktivnoj fazi rasta su uništeni . Kada dlake iz faze mirovanja uđu u fazu Active onda se mogu efikasno ukloniti laserom. Sa svakim narednim laserskim tretmanom, primetićete značajno smanjenje izraslih ili aktivnih dlaka na delu tela koji se tretira.
Iako je svaki klijent jedinstven, možete očekivati u proseku 4-8 tretmana raspoređenih na svake 3 do 4 nedelje, u zavisnosti od dela tela koji se tretira, za postizanje trajnog uklanjanja dlaka

Zone epilacije za zene

O nama

U Laser Professional Centru nudimo trajno uklanjanje neželjenih dlaka koristeći sofisticiranu Light Age LPX lasersku platformu.

Kontakt

Save Tekelije 1a (ugao Cara Nikolaja II i Save Teklelije, Vračar)

+381 11 407 96 78
     +381 62 338 240

office@laserprofessional.rs

www.laserprofessional.rs

Radno Vreme

Ponedeljak-Petak
12:00 - 20:00

Subota
12:00 - 17:00

Nedelja
Ne radimo

Language

english srpski

Social