Laserska platforma

The Light Age, Inc. EpiCare-LPX™ Alexandrite Laserski Sistem

je namenjen za upotrebu u opštoj i plastičnoj hirurgiji kao i dermatologiji kod lečenja vaskularnih lezija, benignih promena pigmentacije, uklanjanje tamnih boja kod tetoviranja, smanjenja hipertrofičnih i keloidnih ožiljaka, uklanjanje dlake i za dugoročno ili trajno smanjenje rasta dlake. Trajno uklanjanje dlaka se definiše kao dugoročno smanjenje broja ponovnih ciklusa rasta dlake nakon tretmana na svim tipovima kože ( Fitzpatrick I-IV, uključujuči i tamnu kožu ).

Trajno uklanjanje dlaka Epicare LP LPX Laserskim sistemom

Alexandrite 755nm

  • Uklanjanje dlaka, dugoročno ili trajno smanjenje rasta dlake kroz selektivno ciljanje melanina u folikulu dlake na svim tipovima kože ( Fitzpatrick I-IV ), uključujući i taman ten. Broj ponovnog rasta dlake mora biti stabilan tokom perioda dužeg od trajanja kompletnog ciklusa rasta dlake, koji varira od 4-12 meseci u zavisnosti od dela tela na kom se nalazi. Trajno smanjenje rasta dlake ne podrazumeva eliminaciju svih dlaka na tretiranom području.

Mineral Aleksandrita potiče sa planine Urala u Rusiji, zelene boje je pri dnevnoj svetlosti, a crvene pri usijanoj. Za otkriće minerala je vezana veoma popularna, ali kontroverzna priča. Otkrio ga je finski minerolog Nils Gustaf Nordenskiod (1792 – 1866) na 16-ti rođendan carevića Aleksandra 17. Aprila 1834. godine i nazvao ga je Aleksandrit u čast budućeg Cara Rusije Aleksandra II .Jedne noći uz plamen sveća otkrio je da kamen menja boju iz zelene u malina crvenu. Prirodni Aleksandrit je jedan od trenutno najskupljih dragulja, i što izraženije menja boju to mu je vrednost veća.

Najefikasniji rezultati postižu se sa EpiCare- LPX Alexandrite Laserom jer dlaka nestaje u potpunosti posle prvog tretmana!

Trajno uklanjanje dlaka laserom

Trajno uklanjanje dlaka

Razlika Lasera “Alexandrite Epi Care LPX” i IPL su:

Mnogi korisnici ne razumeju u potpunosti razliku između IPL-a (Intense Pulse Light) i LASERA (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation). Oba tretmana su u upotrebi od 90-tih godina. Laser uključuje korišćenje svetlosne energije koja se potom apsorbuje u tamne pigmente dlake, da bi na kraju dovela do oštećenja folikula dlake. Rast dlake se potom smanjuje bez oštećenja okolnog tkiva.  Najbitnije prednosti upotrebe Lasera nad IPL-om su: 

  • Laserska tehnologija je u velikoj meri efikasnija, i postiže bolje rezultate nego IPL. do 90% pacijenata trajno izgubi dlaku nakon 4-6 tretmana.
  • IPL je manje uspešan u odnosu na laser po pitanju uklanjanja dlaka.
  • Laseri su precizniji, takođe mogu ciljano uklanjati tamnu dlaku, a da okolno tkivo ostane netaknuto.
  • Alexandrite LPX Epi-Care Laser radi od 3 – 300ms, dok IPL radi od 10ms pa na više!
  • Alexandrite LPX Epi-Care Laser se može podesiti u skladu sa vašim specifičnim tonusom kože.
  • Alexandrite LPX Epi-Care Laser je bezbedan za sve boje kože. Programski se određuje najbezbeniji način uklanjanja dlaka prema Vašem tipu kože.

Trajno uklanjanje dlaka, Razlika-IPL-LPX

O nama

U Laser Professional Centru nudimo trajno uklanjanje neželjenih dlaka koristeći sofisticiranu Light Age LPX lasersku platformu.

Kontakt

Save Tekelije 1a (ugao Cara Nikolaja II i Save Teklelije, Vračar)

+381 11 407 96 78
     +381 62 338 240

office@laserprofessional.rs

www.laserprofessional.rs

Radno Vreme

Ponedeljak-Petak
12:00 - 20:00

Subota
12:00 - 17:00

Nedelja
Ne radimo

Language

english srpski

Social